Зображення: Морс для профілактики застуди
3490

Морс для профілактики застуди

Морс  напій нам знайомий ще з далекого дитинства. Його смак і властивості являють собою ідеальний варіант поєднання приємного з корисним. Однак для профілактики застуди морс краще зварити самому, а не купувати готовий в упаковках. Чому?

Все просто  в готових морсах і соках присутня велика кількість цукру, який небажаний для організму. А домашній морс стане нашим першим помічником у боротьбі з простудними захворюваннями.

Морс з чорної смородини до того ж, на думку багатьох лікарів, знижує ризик розвитку злоякісних пухлин, і для організму просто необхідний. Для того щоб зробити домашній морс, вам знадобиться приблизно 200 грам чорної смородини на літр води і цукор за смаком (можна взагалі не додавати). Далі ягоди треба розімяти, отриманий сік зберегти в окремому посуді. Те, що залишилося від ягід необхідно прокипятити, остудити, і потім додати сам сік ягід чорної смородини.