[:ru]Шоколад облегчает хронический кашель[:ua]Шоколад полегшує хронічний кашель[:] — Простуда.net.ua
Новости

[:ru]Шоколад облегчает хронический кашель[:ua]Шоколад полегшує хронічний кашель[:]

By 2013-02-28 No Comments
[:ru]

Не всем нужна причина, чтобы поесть шоколад. Но ведь многим из нас приятней иметь конкретные факты, что шоколад не только вкусный, но приносит немало пользы.

Английские ученые провели исследование, в котором участвовали 300 пациентов в 13 больницах, где использовали теобромин, извлеченный из какао, для облегчения хронического кашля.

Используемое количество составляло 1000 мг теобромина дважды в день на протяжении 2 недель. За время эксперимента кашель у пациентов практически пропал. Но симптом возобновился после того, как они перестали принимать теобромин.

Большинство потребителей конфет склоняются шоколаду, который не полезен для здоровья. Белый или молочный — все это слишком подслащенный вариант настоящего шоколада. Горький шоколад без вкусовых добавок или наполнителей должен содержать не менее 70% какао. Чем выше уровень какао, тем лучше, потому что какао-бобы обладают сильными антиоксидантными свойствами.

Ведь в какао содержится и сера, кальций и железо, медь, цинк, марганец и калий. Кроме того, в какао присутствуют ценные мононенасыщенные олеиновой кислоты, похожие на такие, как в оливковом масле холодного отжима. Поэтому ешьте только черный натуральный шоколад и будьте здоровы![:ua]

Не всім потрібна причина, щоб поїсти шоколад. Але ж завжди приємно знати, що є вагомі підстави вважати, що шоколад не лише смачний, але і корисний.

Англійські вчені провели дослідження за участю 300 пацієнтів у 13 лікарнях, де використовували теобромін, витягнутий з какао, для полегшення хронічного кашлю.

Використовувана кількість становила 1000 мг теоброміну два рази в день протягом двох тижнів. Протягом експерименту кашель у пацієнтів практично пропав. Але симптом відновився після того, як вони перестали приймати теобромін.

Більшість споживачів цукерок схиляються до шоколаду, що не корисний для здоров’я. Білий або молочний — все це занадто підсолоджений варіант справжнього шоколаду. Гіркий шоколад без смакових добавок або наповнювачів повинен містити не менше 70% какао. Чим вище рівень какао, тим краще, тому що какао-боби володіють сильними антиоксидантними властивостями.

Адже в какао міститься і сірка, кальцій і залізо, цинк, мідь, калій і марганець. Крім того, в какао присутні цінні мононенасичені олеїнової кислоти, схожі на такі, як в оливковій олії холодного віджимання. Тому їжте тільки чорний натуральний шоколад і будьте здорові![:]