[:ru]Чай из крапивы защищает от простуды[:ua]Чай з кропиви захищає від застуди[:] — Простуда.net.ua
Новости

[:ru]Чай из крапивы защищает от простуды[:ua]Чай з кропиви захищає від застуди[:]

By 2012-05-10 No Comments
[:ru]

По мнению многих врачей, чай из молодой крапивы поможет избежать простуды и гриппа. Дело в том, что свежие листья крапивы богаты на многие витамины, включая наиболее полезные для профилактики простудных заболеваний — А и С.

Если Вас тревожит мысль «Как повысить иммунитет?», то чай из крапивы окажется очень действенным средством. Дело в том, что крапива содержит в себе больше витамина С, чем, например, апельсины или черная смородина. Также чай из этого растения поможет улучшить свертываемость крови.

Настой из листьев крапивы показан людям, которые заботятся о своем внешнем виде. Это чудо-средство поможет сделать цвет лица значительно лучше и ускорит обменные процессы в организме.

Приготовить отвар не составит особого труда — потребуется четыре столовые ложки свежей крапивы и четыре столовые ложки рябины. Компоненты следует залить водой, и довести до кипения. Варить настой необходимо десять минут. После этого его настаивают около трех часов. Полученный отвар нужно пить пару раз в день перед едой, и тогда Ваш иммунитет сможет активно противостоять вирусам и инфекциям.[:ua]На думку багатьох лікарів чай з молодої кропиви допоможе уникнути застуди та грипу. Справа в тому, що свіже листя кропиви містять багато вітамінів, включаючи найбільш корисні для профілактики простудних захворювань  А і С.

Якщо Вас турбує думка «Як підвищити імунітет?», то чай з кропиви виявиться дуже дієвим засобом. Справа в тому, що кропива містить у собі більше вітаміну С, ніж, наприклад, апельсини або чорна смородина. Також чай з цієї рослини допоможе поліпшити згортання крові.

Настій з листя кропиви показаний людям, які піклуються про свій зовнішній вигляд. Це диво-засіб допоможе зробити колір обличчя значно краще і прискорить обмінні процеси в організмі.

Приготувати відвар не складе особливих труднощів  потрібно чотири столові ложки свіжої кропиви і чотири столові ложки горобини. Компоненти слід залити водою, і довести до кипіння. Варити настій необхідно десять хвилин. Після цього його настоювати близько трьох годин. Отриманий відвар потрібно пити пару раз на день перед їжею, і тоді Ваш імунітет зможе активно протистояти вірусам та інфекціям.[:]