[:ru]Морс для профилактики простуды[:ua]Морс для профілактики застуди[:] — Простуда.net.ua
Новости

[:ru]Морс для профилактики простуды[:ua]Морс для профілактики застуди[:]

By 2012-03-05 No Comments
[:ru]

Морс — напиток нам знакомый еще из далекого детства. Его вкус и свойства являют собой идеальный вариант сочетания приятного с полезным. Однако для профилактики простуды морс лучше сварить самому, и не покупать готовый в упаковках. Почему?

Все просто — в готовых морсах и соках присутствует большое количество сахара, который нежелателен для организма. А домашний морс станет нашим первым помощником в борьбе с простудными заболеваниями.

Морс из черной смородины к тому же, по мнению многих врачей, снижает риск развития злокачественных опухолей, и для организма просто необходим. Для того чтоб сделать домашний морс, вам понадобится — примерно 200 грамм черной смородины на литр воды и сахар по вкусу (можно вообще не добавлять). Далее ягоды надо размять, полученный сок сохранить в отдельной посуде. То, что осталось от ягод необходимо прокипятить, остудить, и потом добавить сам сок ягод черной смородины.[:ua]Морс  напій нам знайомий ще з далекого дитинства. Його смак і властивості являють собою ідеальний варіант поєднання приємного з корисним. Однак для профілактики застуди морс краще зварити самому, а не купувати готовий в упаковках. Чому?

Все просто  в готових морсах і соках присутня велика кількість цукру, який небажаний для організму. А домашній морс стане нашим першим помічником у боротьбі з простудними захворюваннями.

Морс з чорної смородини до того ж, на думку багатьох лікарів, знижує ризик розвитку злоякісних пухлин, і для організму просто необхідний. Для того щоб зробити домашній морс, вам знадобиться приблизно 200 грам чорної смородини на літр води і цукор за смаком (можна взагалі не додавати). Далі ягоди треба розімяти, отриманий сік зберегти в окремому посуді. Те, що залишилося від ягід необхідно прокипятити, остудити, і потім додати сам сік ягід чорної смородини.[:]