[:ru]5 продуктов для повышения иммунитета[:ua]5 продуктів для підвищення імунітету[:] — Простуда.net.ua
Новости

[:ru]5 продуктов для повышения иммунитета[:ua]5 продуктів для підвищення імунітету[:]

By 2012-09-14 No Comments
[:ru]Крепкая иммунная система начинается с питания.

Если вас волнует, как повысить иммунитет, важно не только в целом правильно питаться, но и включать в рацион важнейшие продукты, которые внесут свою лепту в ваше здоровье.

Ананасы и папайя

Оба фрукта содержат протеолитические ферменты, такие как бромелайн, которые обладают антимикробным и анти-язвенным свойствами, это помогает усваивать питательные вещества и защищает кишечник от вредных бактерий.

Пробиотики

Эти микроорганизмы, содержащиеся в йогурте, кефире, чайном грибе и сырье яблочного уксуса, помогают организму строить иммунитет к целому ряду заболеваний. Не забывайте, что данные кисломолочные продукты должны быть натуральными, без консервантов и других вредных добавок.

Мисо суп

Традиционный мисо, с высоким содержанием белка, долгое время был основным продуктом питания в японской и китайской кухне. Аутентичный мисо, который включает в себя двойной процесс ферментации, содержит соевую культуру, злаковые (рис, кукурузу, пшеницу, или ячмень), и плесневые грибы, призванные выполнять функцию брожения, как в молочных продуктах молочнокислые бактерии. Содержащиеся в мисо активные вещества, дезактивируют радиационные изотопы, кроме того, в мисо содержится триптофан, который способствует производству мелатонина. По этой причине врачи советуют употреблять мисо за 2-3 часа до сна.

Авокадо

Уникальное сочетание здоровых жиров и клетчатки в авокадо позволяет организму легко усваивать пищу. Авокадо заставляет кишечник работать без сбоев, а также сохраняет поджелудочную железу, желчный пузырь, печень — те органы, которые занимаются очищением.

Красная свекла

Другой овощ, богатый клетчаткой, необходим для поддержания надлежащего потока пищи через желудочно-кишечный тракт. Богатая витаминами, минералами и полезными ферментами, свекла способствует нормальной и регулярной работе кишечника. Свежая свекла благоприятно влияет на печень, почки, желчный пузырь, а также обеспечивают организм холином, железом, калием и магнием.

[:ua]Міцна імунна система починається з харчування.

Якщо вас хвилює, як підвищити імунітет, важливо не тільки в цілому правильно харчуватися, але і включати в раціон найважливіші продукти, які внесуть свою лепту в ваше здоровя.

Ананаси і папайя

Обидва фрукта містять протеолітичні ферменти, такі як бромелайн, які мають антимікробну і анти-виразкову властивості, це допомагає засвоювати живильні речовини і захищає кишечник від шкідливих бактерій.

Пробіотики

Ці мікроорганізми, що містяться в йогурті, кефірі, чайному грибі і сировині яблучного оцту, допомагають організму будувати імунітет до цілого ряду захворювань. Не забувайте, що дані кисломолочні продукти повинні бути натуральними, без консервантів та інших шкідливих добавок.

Місо суп

Традиційний місо, з високим вмістом білка, довгий час був основним продуктом харчування в японській і китайській кухні. Автентичний місо, який включає в себе подвійний процес ферментації, містить соєве культуру, злакові (рис, кукурудзу, пшеницю, або ячмінь), та цвілеві гриби, покликані виконувати функцію бродіння, як в молочних продуктах молочнокислі бактерії. Вміщені в місо активні речовини дезактивують радіаційні ізотопи, крім того, в місо, міститься триптофан, який сприяє виробництву мелатоніну. З цієї причини, лікарі радять вживати місо за 23 години до сну.

Авокадо

Унікальне поєднання здорових жирів і клітковини в авокадо дозволяє організму легко засвоювати їжу. Авокадо змушує кишечник працювати без збоїв, а також зберігає підшлункову залозу, жовчний міхур, печінку  ті органи, які займаються очищенням.

Червоний буряк

Інший овоч, багатий клітковиною, необхідний для підтримки належного потоку їжі через шлунково-кишковий тракт. Багатий вітамінами, мінералами і корисними ферментами, буряк сприяє нормальній і регулярній роботі кишечника. Свіжий буряк сприятливо впливає на печінку, нирки, жовчний міхур, а також забезпечує організм холіном, залізом, калієм і магнієм.[:]